Buitenschoolse opvang

20220907_132840

Ruime keuze aan buitenschoolse opvang

Op De Torenuil is er voldoende keuze in kinderopvang. De buitenschoolse opvang (BSO) is er voor kinderen in de basisschoolleeftijd van 4 tot 13 jaar. Samen spelen staat centraal en de kinderen kunnen meedoen aan allerlei activiteiten op het gebied van sport, spel en creativiteit. Voor de oudere kinderen is het mogelijk om op de opvang rustig hun huiswerk te maken.

Voor de buitenschoolse opvang werken wij samen met BLOS, Partou en Kind & Co. Daarnaast hebben we een intensieve samenwerking met BSO Kids Lodge. Zij maken na schooltijd gebruik van de grote multifunctionele ruimte, het schoolplein en de gymzaal van onze school. Zij organiseren dagelijks diverse leuke activiteiten voor de kinderen. Het team van Kids Lodge verzorgt ook een groot gedeelte van ons naschools aanbod waar de kinderen van De Torenuil gratis aan mee kunnen doen.

Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij de kinderopvang van Kind & Co, BLOS, Partou of Kids Lodge. Voor een afspraak, inschrijving of voor meer informatie kun je contact opnemen met de organisatie naar keuze.

Missie en visie

Onze school heeft als missie het verzorgen van kwalitatief goed onderwijs voor de totale ontwikkeling van kinderen.

Het team

De Torenuil heeft een warm, enthousiast team, dat met passie voor onderwijs aan de school verbonden is.

Ervaringen

Benieuwd hoe andere ouders en leerlingen onze school ervaren?