Programma FEESTWEEK 20-jarig jubileum 

Maandag 28 augustus 

De kinderen worden op de gewone tijd in de klas verwacht. De feestelijke opening vindt plaats op het plein van de Hoofdvestiging. U bent van harte uitgenodigd om te komen kijken. Rond 9.15 uur gaan de kinderen weer terug naar de klas. 

Rond 11.30 uur krijgen alle kinderen een Pannenkoekenlunch op het plein van de Hoofdvestiging. 

Dinsdag 29 augustus 

De kinderen worden op de gewone tijd in de klas verwacht. Alle kinderen krijgen een polsbandje om. 

Als uw kind een schoolshirt heeft, is het leuk als hij/zij die op deze dag draagt. 

De kinderen krijgen een ijsje. Wilt u lunch en versnaperingen op deze dag zoveel mogelijk meegeven in wegwerpverpakking en zo klein mogelijk verpakken om onnodig gesjouw te voorkomen.  

We vertrekken om 9.00 uur vanaf de St.Petersburglaan en komen daar rond 17.00 uur ook weer terug. Informeert u zo nodig de BSO? 

Woensdag 30 augustus 

Ook vandaag verzamelen de kinderen in hun eigen klas. Daarna gaan alle kinderen naar het plein op de Hoofdvestiging, waar ze meester Leo feestelijk zullen onthalen. Ook hierbij kunt u aanwezig zijn als u dat leuk vindt. 

Om tussen 14.00 en 14.30 uur heeft u de gelegenheid om meester Leo de hand te schudden. 

Vanaf 17.00 uur is er een Vossenjacht in de wijk. Het is de bedoeling dat u met uw gezin op zoek gaat naar de Vossen. U kunt tot uiterlijk 17.45 uur starten. De Vossen zijn om 18.30 uur weer terug naar school.  

Donderdag 31 augustus 

Cluster 1 t/m 4 heeft Pyjamaparty. De kinderen worden om 17.00 uur in Pyjama op de Hoofdvestiging verwacht. De groepen 1 t/m 3 in hun eigen lokaal. Groep 4a in het lokaal van juf Meike (rechtuit boven aan de trap) en groep 4b in het lokaal van juf Judith (rechts naast juf Meike). 

De kinderen krijgen een frietje en het programma is om 19.00 uur afgelopen. 

Vanaf 19.00 uur verwachten we de kinderen van Cluster 5 t/m 8 voor het slaapfeest. Misschien wordt deze tijd nog aangepast. U krijgt hierover dan bericht. Het is de bedoeling dat uw kind met een luchtbed/slaapmatje, slaapzak en kussen (en pyjama, handdoek en toiletspullen) naar school komt. Het is handig als de luchtbedden opgeblazen aangeleverd worden. 

Vrijdag 1 september 

De kinderen  van Cluster 5 t/m 8, die zijn blijven slapen, krijgen een ontbijtje. 

We verwachten dat ze hiermee klaar zijn rond 8.30 uur. 

Daarna mag iedereen naar huis om van de vrije dag te genieten.