Cluster 4

 

Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 14 oktober, 2019

 

Voor de kinderen en de ouders van cluster vier: 


Dit jaar zijn we weer vrolijk en gezellig van start gegaan. Wat een leuke groepen vier en wat kunnen ze al veel!
We zijn het jaar gestart met veel aandacht voor lezen. Na de herfstvakantie zult u ook regelmatig een stencil met rijtjes lezen mee naar huis krijgen om te oefenen met de kinderen. Inmiddels hebben we ook het Ralfi-lezen opgestart,  de hulpouders zijn zelfs al geregeld.
De tablets vielen ook goed in de smaak, de juffen zijn al erg tevreden. We gaan ervoor samen. 
Verder zijn we gestart met Close Reading en natuurlijk met Engels. Dit was wel even onwennig hoor, maar we genieten samen!

Juf Iris is met zwangerschapsverlof, haar dagen worden nu door Patty den Hartog overgenomen. D.w.z. Patty doet dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag. Op maandag, om de week,  staat Henny Stekelenburg voor de groep. 

Na de herfstvakantie starten de OK-gesprekken, inschrijven kan vanf nu.

 

Informatieavond:

Op maandag 30 september was de informatieavond van groep vier. Kon u hier niet bij zijn of wilt u alles nog eens terug lezen? Dan vindt u de presentatie onder deze link

 

Boekenbeurt 

Alle kinderen moeten dit jaar een boekenbeurt houden, maar jullie mogen zelf in overleg met elkaar inschrijven op de bladen die op de deur van de klas hangen. Wij geven alle kinderen een informatieblad over de boekenbeurt mee en geven zelf nog een boekenbeurt in de klas. Hiermee hopen we voldoende input te geven, maar heeft u toch nog vragen, aarzel niet om langs te komen. Alle boekenbeurten zijn op maandag. Tekent u zelf in? Bent u het blad kwijt? In deze link staat meer!

  

 

 

 

Sites voor meer informatie omtrent lezen: 

www.bibliotheeklekijssel.nl

www.zoleukislezen.nl

www.leestrainer.nl

www.woordplein.nl