Cluster 4

 

Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 14 december, 2018

 

Voor de kinderen en de ouders van cluster vier: 


Na de Sint is het nu weer volop Kerst in onze klassen. Wat hebben we een gezellige, maar ook drukke tijd gehad! 

Er is veel gedaan: na de herfstvakantie zijn de groepjes gewisseld, we zijn samen naar een knots leuke voorstelling geweest en ondertussen hebben we ook weer veel geleerd. Vooral het lezen gaat goed vooruit! Blijf dit ook in de vakantie nog goed volhouden want vanaf half januari starten de Cito's weer.

Vanaf ongeveer februari beginnen we met het schoolzwemmen voor groep vier. U krijgt hierover binnenkort als ouder nog een aparte brief. 

 

Verder blijft het natuurlijk belangrijk de tafels ook thuis te oefenen. Voor de Cito's van januari/februari, maar vooral ook voor het automatiseren in de klas. De kinderen moeten de tafels in vlot tempo kunnen opzeggen, en dan ook nog eens door elkaar! Vooral het in vlot tempo terug opzeggen, dus van 10 naar 1, is nog wel eens lastig. 
 

Informatieavond:
Op dinsdag 11 september was de informatieavond van groep vier. Kon u hier niet bij zijn of wilt u alles nog eens terug lezen? Dan vindt u de presentatie onder deze link.

 

 

Boekenbeurt 

Alle kinderen moeten dit jaar een boekenbeurt houden, maar jullie mogen zelf in overleg met elkaar inschrijven op de bladen die op de deur van de klas hangen. Wij geven alle kinderen een informatieblad over de boekenbeurt mee en geven zelf nog een boekenbeurt in de klas. Hiermee hopen we voldoende input te geven, maar heeft u toch nog vragen, aarzel niet om langs te komen. Alle boekenbeurten zijn op maandag. Tekent u zelf in? Bent u het blad kwijt? In deze link staat meer!

  

 

 

 

Sites voor meer informatie omtrent lezen: 

www.bibliotheeklekijssel.nl

www.zoleukislezen.nl

www.leestrainer.nl

www.woordplein.nl